Sunday, 24 February 2013

BERTUKARRRR !

Assalamualaikum !
hyep koranggggg ! jyeaa, apa yg bertukar? cuba tengok blog shaz, ada perubahan ka? hehe . okay ka untuk blog shaz? ngeee, tapi terpaksa sabar dalam edit blog nii terlalu banyak halangan . mau tau kenapa? ini jawapan nya . *scroll ke bawah*


  • lappy shaz hang -,- 
  • line tak mengizinkan . 
                         
nampak? betapa sakitnya hati shaz menunggu line. herghhh-..- tapi shaz tetap tabah. hahaha :p *tabah la sngatt*
awww ! tapii itsokey laa yang penting hasil dia cantik menarik dan deBOOM! hehe ;)

sebelum nya
hasilnyaaaaa ! tadaaaa~ 

apa macam ? okay ? :D yang penting pink tuu ada . ehh , fyi shaz bukan lah suka sngat dgn warna PINK nii tapi xtau kenapa shaz suka letak kat blog shaz warna pink -...- weird man ! tapi apa apa pun okay laa tu . buat donno jak . hehe . sebenarnya shaz cuma tukar header,footer,blur ke terang,background dan gambar hello peeps tuh pegi Assalamualaikum ! . itu pun kalau korang perasan laa :p hehe . 


Friday, 22 February 2013

Apabila Bosan Menghantuiku

HYE ! shaz xtau mau post apa sebenarnyaaa :/ terlalu blur sebab tubuh shaz sudah dikuasai oleh BOSAN -..- mbahaha . boleh naik gila kita kalau macam nii ._.v *harap-harap x gila betul-betul* hmmp, xtau mau buat apa so shaz pun dgn bangga nya datang untuk menziarahi blog anda yang bertuah ituu . ada nampak link shaz kat shoutbox korang ek ? hehe , jangan marah lorhh . shaz cuma mau buang tebiat sebab sudah bosan . tak apa la kan? halal kan la tuu :p hehehe . haa? apa? text dgn boyfie? mati laa , boyfie shaz sudah kena ragut orang lain. haha :p inbox kawan pun tiada 1 pun yang online . herghhh ._____. kerja sekolah semua sdh siap, apa lagi yg shaz mau buat? kalau kata makan, shaz sdh makan dgn bangga nya sampai 2x tambah. harharhar-.- thats why sekarang shaz sdh menjadi GENDUTT ! OHMYGOAT! chubby sdh pipi. kawan-kawan pun ada juga yg tegur. hewhew, malu nyerrrr :'D itsokey laa. buat x tau jak kan ? ;p aishh! korang tinggalkan jejak anda kat shoutbox tuu then shaz buat own blogreview. boleh kan? ngeeee :D 




Wednesday, 20 February 2013

Good Bye SMK Kota Marudu!


HYE ! lama sudah shaz x muncul . lama x ? hehe . busy dgn study , tuh pasal laa lama x muncul muncul . hmmp , shaz nak halau dulu sawang-sawang yang ada . shuh shuhhh ! hehe :p hmmp , itu hari shaz ada pegi sch lama shaz smk kota marudu . rindu nyaaaaaaaaaa ! baru berapa hari shaz kat sana sudah pindah kat smk abdul rahim balik . sch sini BORINGGGGG . kenapa ? cikgu dia x seceria cikgu kat smk kota marudu . kalau kat smk kota marudu , cikgu nya friendly then pandai saiko murid spya nda ngantuk dalam kelas . kalu kat sini , adoii bukan mau buruk-burukkan cikgu kat sini cuma asla cikgu dia mngajar kan , semua tidur . HAHAHAHA *ketawa syaitoon* jahat la aku niii -..- mbahaha ._.v  

Anda berada di dalam zon Sekolah Impian . HAHA :D 

hye ! shaz pun x tau knpa shaz buat tudung dan muka mcm tuu -,- whatthe?! x lawa ? biar laa :'D

okayyyy, jum kita lepak ? ngeeee :D

Monday, 4 February 2013

Bukan Rezeki Ku :(


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuaaaa ! 

      seriously , shaz sdh rindu korang . although baru 2 hari d hostel xD hehe . hey world ! i'm coming HOME ! mulai hari ini , shaz tidak akan pulang ke asrama Kota Marudu lagi . mungkin ini memang bukan rezeki shaz untuk meneruskan hidup shaz d sana untuk menuntut ilmu :( hmmp , itsokey mungkin ini semua ada hikmah nyaa . insyaallah :') shaz redha dengan semua ini . shaz tahu , Allah sudah mengatur langkah shaz sejak azali lagi . although shaz rasa sedih dengan semua ini , namun shaz juga masih boleh senyum dan ketawa disamping keluarga tercinta . doakan shaz dpt meneruskan hidup dengan tenang . insyaallah . Ya Allah ! kepada Mu aku berserah . Kau permudahkan hidup ku ini Ya Allah ! Lindungi lah aku , keluarga ku , guru-guru ku dan rakan-rakan ku daripada gangguan jin , syaitan dan iblis ya Allah . Dan aku juga sudah cukup bersyukur kerana aku sudah bebas daripada jin yg sudah merasuk tubuh ku ya Allah . Terima Kasih kepada Ustaz Wahab ! aku amat berterima kasih kpda nya kerana sdh membuat kan aku kembali pulih walaupun sdh berlawan dengan jin yg sdh merasuk tubuh ku selama 3 hari . semoga Ustaz Wahab di limpah kan rezeki yg banyak . Amiin . kpda rakan-rakan seperjuangan ku d SMK Kota Marudu , terima kasih sudah memberi ku semangat setiap hari untuk melawan benda itu tanpa jemu . aku amat berterima kasih kpda kamu ! aku tidak pernah jumpa rakan sebaik anda . kamu sangat peramah dan baik hati . kamu sudah membuatkan semangat ku kembali kuat . aku tidak tahu mahu kata apa lagi kerana sudah cukup besar pengorbanan kamu ke atas ku . setiap hari kamu menjaga ku dengan bimbingan agama walaupun kita baru berkenalan hanya dalam tempoh masa yg cukup singkat iaitu dalam 2 minggu . mungkin Tuhan sdh menghantar kamu buat ku . agak sukar juga untuk ku melupakan kamu namun apa harus aku lakukan ? ini sudah diatur buat ku . aku terpaksa meninggal kan sekolah dan kamu semua demi masa depan ku :') aku amat merindui kamu . semoga Allah memberkati hidup kamu semua . Amiin . aku d sini tidak putus-putus berdoa untuk kamu semua . aku juga tidak akan pernah lupa kamu dan kenangan terindah kita selama aku berada d sana walaupun hanya 2 minggu :'D TERIMA KASIH ku ucap kan .