Saturday, 14 July 2012

♥♥ miss them a lot ♥♥

hyepp fellas n assalamualaikum ;3 ! 
  tsk ! sdh 3 hari no koling n no texting with dorng frens shaz -.- ngee , rasa rindu plk . yaa lah , dorng kann ada ikut perkhemahan kt pinawantai . kem unit beruniform . bestt nyaaaaaa! harhar . shaz kira mao jua baituu ikut , but nvm mam nda kasiih benar . apa bolehh buad , terima jak lah :) *ank yg solehah. haha*
  hmm , my raksasa niiiiii . kata sruh shaz txt , when i txt him teak bls pulok ! mngkin dorng terlalu bz kann ? nda apa , shaz faham jga baaah ;) don't woriiii . nae , my bestie said lat nite , c raksasa belakon . awww ! apa lah kalii ar dia lakon kan tuhh ? hmmm , aishhh ! makin lama makin boleh jdi gila shaz kalao gniii story nya . no txting n no koling . sllu nyaa , kmy txting smpai jm 3 . kdg'2 tetidur trus nii nda sedar diri sdh bngun'2 jak dri tidur besok pagi nya sdh smpai bnyk txt XD . bgtuuh lah story kmii styap kali btxt time mlm'2 . tidak se'sweet kmoo ! harhar . 
  ngeeee , apa lah mao d buad ni arr ? sdh lah esok isnin n masiih lagi kami cuuuti . cuti peristiwa , hmmm , thats mean tidak dpt jmpa lae lah nii masih -.- nda apa lahh . selasa ada . ohyeahhh ! this wednesday 18 july is my bornday n taemin shinee :) weww ! wish me luck on my bornday keyhh guyss ? thank you to who wish me on facebook or twitter or blog . ;D ily ! muaccx muacccx ! *kissinyourcheek* 
  hehe , tidak sabar sdh niiii shaz tggu my bornday coming . my raksasa sayss to me that he will give me a present n now he thinking what can he give it to me than i said just pray for my health n wish me luck on pmr exam . than he says again n i'll give you present this . *show me something* n you know what it is ? he give me a words I LOVE YOU . i think , its so big gift that he give me . awww ! :3 what kind of happines . hmm , shaz harap sngd apa yg bagii tuh betul'2 ikhlas dari hati :') btw senkiu byy ! jyeahh , iloveyoutoooo baaah ;) untilldeathanduntillmybreathoff 
 OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :) 

Thursday, 12 July 2012

i miss her :")

hyep kmoo ! 
  \assalamualaikum/ ngeee , bosan nya harii ni . shaz tidak p sch harii ni bub mls teada jga pun bljr buad apa p sch ? jadyy hantuu ? mls lahh , teada besties shaz . smoa p kem termasuk lahh c pugut . my raksasa . hehe . msty drg best d sana -..- teada sdh kwn shaz btxt bub drg smoa bz nan aktiviti d sana . hmmmph , nda apa lah :') 
  aiyoo , tetiba ni shaz teringat kan my bestie time kat tadika st peter worh , nama nya chin phui fung . kamy selalu nii bepegang'2 tgn dulu time mao makan , p tandas , masuk kelas . uisehh ! tpi kmy nda berdekatan kalao tmpt duduk . dia jauh sikit . tapy kalao p mana'2 kamy sllu sama'2 . nda lepas . kmy pggil dia angel . 
  herghhh -.- ada 1 fb nii sebijik mtciam muka nyaaa , nama pun sama . kalao btul itu diaaaaaaaa , sah shaz jdy secret admire nya . hehe . mtciam jht plk shaz nii kann ? hehe . just wana be fun maaah . ngee , kamy sllu becakap cina ni dulu . msiih lae shaz power cina , skrg lupa'2 sdh bub cuma 2 taon jak shaz sch cina :) . hmmmph , nda apa lahh . rindu nyaaa kt drg smoa . aigoo >,< !!

OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

GOT IT ?

hyep kmoo !
  shaz jrang sdh nii dpt update blog nii sbb nda lama lagii kan mao PMR sdh , dats y lahh jrang nda update . kdg'2 jakk baaaaru dpt update :') not miss me ? ok ok . no prob . hehe . hmmm , this picture i want to mention to all bitches that who like to bother our relationship as long as we still in relationship :) *jadi wakil aku kunu ntk semua perempuan . just for fun baaah , teada mksd laen keyhh ?*


OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

Sunday, 8 July 2012

dunia seorang remaja

hyep kmoo !
 assalamualaikum :3 hehe long time not see rite ? ody miss you all :'/ harhar ! heyy , apa kmo buad skrg niii ar ? makin lama makin jarang sdh shaz p update blog ni , agak banyak juga lahh sawang'2 yg menumpang sekaki kt blog ni . hehe . just kidding babe . hmmm , kjp . if shaz bagi kmo ni pic , kmo stuju atao teak ? harhar ! its up to you . i think its real babe bcus its my atitude . i mention you this word okeyh ? I LIKE FACEBOOK BUT NOT LIKE TO FACE MY BOOK !


OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)