Sunday, 24 June 2012

my new boyfriend

hyee ! 
 hehe , hari ni shaz mao kasih tnjuk kmo picx boyfie shaz yg baru . harhar ! kmo jgn amek dia dari shaz keyhh ? sygss dia bnyk'bnyk . muacx muacx . awww ! ;3 nae , nii picx dia . nama dia sungha jung . harhar ! jgn kmo rampas arr ? i'll knock your head if you take him from me . hehe .

to my hby , this is not real it just FAKE :) 



hoho:3 let me show ya ma boo :* lovehimmuch! 


my besties

hyep kmo ! 


   \assalamualaikum/ awww ! apa khabar ? hehe . let me story mory sama kamo . itu harii , shaz bawa phone p sch . *nakal pnya budak* hmm , time tuh , kelas kamii kena guna buad jamuan untuk perpisahan guru'guru within' c pengetua . so , kmii pun jadi lah itu hantu'hantu . HARHAR ! time tuh kmii kat kls kkq sblh bilik kuliah . mmg super duper kmii ni gila'gila . bergambar'gambar nda pndai puass . tiada soa kami peduli tiada jua sportcheck baaaah thats why kmii pun jadi tu hantu'hantu XD 

- we're besties ever after . no matter what it is we always together . ilovethemsomuch!  










OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

Friday, 22 June 2012

i have her

* klik gambar untuk tumbesaran *




hyep kmoo ! 
 weww ! shaz betul'2 happy gilaaaaaaaaaa bub shaz ada dapat bestie baru . nae , dia org indonesia . dia baik sngad .. tiak sombong . first tuh , dia p ADD shaz kat FACEBOOK lpastu shaz pun dgn hati yg gembira p lah kasi CONFIRM ADD dia tuh . sdh shaz confirm dia shaz terus lah bawa dia mind intro'intro wall 2 wall . 
 dia suruh shaz call dia kimbe , dia saaaangad baik worh . peramah btuwl . best bekawan sma dia . hmmm , shaz suka nii beinbox'inbox sama c kimbe . nae susah tul mao jumpa org yg bgtuuh . peramah nii . pdhal kmi baaaru jak knl berapa bulan yg lepas . mngkin nda smpai kot 2 bulan . harhar ! xD 
 nama FB nya nutthawuth kiber tickey . cuba kmo p try add dia . bawa dia chat , i'm definitely sure kmo tiak bosan chat nan dia bub bnyk stry nya nda pndai henti'henti . hehe . just try be a friend with her . she doesn't eat people ok ! *aww ! OHMYENGLISH!* 
 jyeahh \m/ apa lae arr mao d chap nii ? har har ! blank sdh otak yg kolot nii . :D weww .. bababah ;) thats all jak lorh -,- 

intro : kimbe . jakarta indonesia :)

    OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

FUCK LOVE?


hyep ! 
 sdh lama shaz tidak update apapa kann ? tidak miss shaz kahh ? woaah :O jahat ni kmo . *maen'maen sdjha* 


 ehh , mnta maaf sdjha pasal pic kat ats tuhh , bkn apa shaz rasa benda tuh betul juga lah . FUCK LOVE ? NO. FUCK THE PERSON WHO MADE YOU THINK LIKE THAT . heyyy ! ada lagii kah manusia d dnia ni nda pernah jatuh cinta ? woiii ! jgn kmo perasan . dulu , kwn'2 shaz kunu kata dorang nda mao fallen in love with sesiapa pun BUT ALLAH maha kuasa bebehh . makin lama , makin dorang pulak yg melebih'lebih nie dari org yg tengah HANGAT BRCINTA . wow ! smad lah kmo boaaaah ! harhar . tu lahhh , mengada'ngada kunu nda mao beboyfriend'2 . cehh ! pdn muka kmo , apa kmo rasa sekarang ? hehe . ;P 

   OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

Sunday, 10 June 2012

end of school holiday :'[

ohmygod! it's so fast !! please , i want holiday again ;P haha . heyy , i can't believe it this situation now . can u all pinch my cheeck ? i'm just wana now that it is tomorrow is open school ? awwwwwwww ! -______- i like wana die xD i want holidayyyyyyyyyyy! ohgosh ! it's being so fast . like a thunder coming out . *OHMYENGLISH!* 
hahaha . weiiii , malas nya moa pergi sekolah . bangun pagi , gosok gigi , cuci muka dan mandi , pakai baju , sarapan dan pergi sekolah ;(( wewww! mls nya dtg awl lae pergi sekolah . bebaris lae d dewan . aiyoooo i really hate it so much ! and i'm soooooo sad too . aishh >.< lmao . 
please babe . ohhh pengetua ku tercinta . hehe . boleh kah aku cuti besok ? apa niii , aku nda ok besok pagi . aku ada penyakit . penyakit malas bangun awal . XDD . LOL . just kidding . tpiii , real lah kan ? smua pun tadi kat FB drang POST ini 'malas nya pergi sekolahhhhhhhhh!!' harharhar ! dats mean , bkn shaz sdjha yg nda mao p sklh ok ! ramai lae . ;PP 
biasa lah tuuuu . tapi pelik kan . asal jak cuti mao pulak sekolah , asal jak sekolah dok sibuk escape nya hah dari sekolah . btul kan ? :) *shaz pun gtuh jugaaaa* hehe . tapi cuba cuti sekolah nya tiba , belum sampai 24 jam sdh update status kat FB mtcm ni ' aku rindu mao sekolah , bosan kat rumah . jadi kuli kuli sahaja' :pp . haha , tidak percaya cuak cek :D . nahh , sekarang pulak drang tengah bz update status mtcm ni 'alamak! besok akhir sdh cutiiii , malas nya pergi sekolah -.-' luls . 
hmmm , mtcm'2 kan dunia seorang pelajar tuhh ? cuak kalao kmo tnya budak'2 tadika , kmo sdh siap kerja rumah ? msti drng jwb eyaa , sdh . cba try tnya pelajar sekolah menengah pulak . kmo sdh siap kerja rumah ? msti dng jwb . alamak ! apa kerja rumah ? matiiiii , belum siap lae . HARHARHAR ! isn't rite babe ? NOT FAKE okkk ! its REAL . ;D jgn kata kan kerja sekolah , kasut sekolah pun belum cuci kan kan kan ? hehe . ok ok .


P/S : dunia seorang remaja :) . yg p balik hostel tuh yg kesian nanges meraung-raung nda mao balik . yg tinggal d rmh jak pulak , dok siiibuk 24 jam dgn update status tntg perasaan suku duka dorang . harharhar ! ;DD ok ok . NO BACKSTAB HERE . THANKSSS . ;* 


     OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

i want a boy who


hugs me from behind:
image
gives me an umbrella when it rains:
image
can play with me:
image
holds my hand randomly:
image
can let me sleep on his lap:
image
is good in singing:
image
surprises me:
image
randomly winks at me:
image
randomly give me gifts
image
 
and finally who accepts me for who i am:
image

Saturday, 9 June 2012

i'm coming home!

hyep kmoooo! 
   \assalamualaikum/ n apa khabar kmo smoa ? wewww! i'm home ody babes ! hey , apa cerr kmo ? hehe . tetiba jadi samseng plk XD *samseng lah kunun* HAHA ! weiiii ! puas nie shaz jlnss'2 wif my family :) besttt ! yaiik , tu hari mengadu nda best nie kali pulak best sudah . hehe . belum try belum tao . sdh try hari'2 mao . hoho:3 rite ? ngeee :DD
    heyy , mtcam nda puas plk :O . ya lorhh , nda baitu puas kat tawau 1 hari , kat lahad datu 2 hari , kat sandakan 3 hari . tengokk , puas kaituuh ? kmo puas ? *kalao kuad jln mmg nda pndai puas* (y) ehh ! cerita punya cerita nie lah qhnn , nda aku sedar lusa hari isnin . SEKOLAH!!!!!!! mataiiiiiiiii . aku blum lae siap kjarumah . waii ! bnyk okeyh kjarumah . gylaaaaaaaaaaa! ini kali lah . \m/ smad lah . buka sekolah kena denda lainii kalao bgeni soalan nya . yahoo! buad sejarah lae aku d sekolah . injut 50x d tepi kolam . *alahhh! bukan nda biada pun* hehe . 
    btw , aku ndx sdh ingt apa kjarumah ku . haha! lagi lmao -..- paluii nya aku . astaghfirullahalazim . *baru mao beristighfar* adoiiiiii . nie yg buad otak aku karao nie . alahaiiii . eish ! nda apa lah . aku buad juga sebelum buka sekolah nie . dats mean , besok lah tuu . hari ahad . wewww! kja pmls , mmg suka buad kja last'2 minit . mana nda gagal jak sllu tym exam . muahaha ;) pecah rahsia ku . who cares ? jnji popular :P hehe . 
    lalalala~ apa lae aku mao kasih cerita sama kmo nie arr ? hmmm :/ ohyeahhh! besok c kakak balik kinarut sdh . awlololo:3 nada sdh kwn aku begaduh d rmh nie :') hanya dia 1 org jak lah yg pam perasaan aku time aku mao bgduh sma dia XD . HAHA! -..- weiii . heyy , tetiba plk shaz igt mao jln'2 . eiii , nie bahana cuti laini bjln jak kerja kan . sekali smpai rmh mtcm kena penjara ok ! tidak boleh pgi mana mana -.- weiii ! bisa jadi nggak bener nie aku *trip indon lagiii*
    hoho:3 apa lah kmo buad sekarang nie arrr ? nda aku dapat fikirkan apa apa . kalao kmo mao tao aku buad apa sekarang mari aku gtao . tu pun kalao kmo mao tao lah , aku nda paksa keyhh . haha . lmao . shaz buad bodohh jak -.- haha , nda bah . nie , tgh txting within my sweety pumkin pie . c capital A sma on9 fb . biasa lahhh , jiwa remaja . mmg fb jak 24-7 kan kan kan ? ;P *bnyk lah remaja ku , pmr taon nie* eiii , nmpak jak nie shaz nie mtcm nda susah hati dgn pmr tapiiiiiii sebenar nya shaz lah yg stiap hari mtcm mao gila fikir pcl pmr tu . drg parents cuma tao kutuk shaz jak . bkn kutuk lah tapi menguat kan . tpi shaz rasa mtcm d kecil'2 kan . mentang'2 lah result UPSR shaz 2A2B1C trs d persoal kan . tao lah buruk , jgn d hina baah ! itu sdh usaha yg aku buad . aku trima nasib ku . awww :') wana crying -..- *chill sdjha*
    hoho:3 ada baini pic mao shaz aplod , tapiii mtcm mls pulak . lmbat . lagipun blum lae siap kena edit . hmmm , nti lah keyh d aplod . kalao ada masa :) picx kami sekeluarga time cuti cuti hari raya . haha . nda baah cuti cuti malaysia :) 

    OUT OUT OUT ! KBAIII . ASSALAMUALAIKUM:)